Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen att kontakta oss:

HL

Håkan Lidgren

Administration m.m.

E-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 090-3484461

 Om BIKEBID.SE

Bakgrund
Efter 20-års erfarenhet i branschen har vi vanan inne att göra affärer med MC, snöskoter och ATV. Vi är övertygade att affärsidén med Bikebid ligger i tiden med att låta marknaden bestämma priset och därmed få snabbare avslut på affärerna. Bikebid erbjuder en tjänst där både säljare och köpare kan gör enkla, effektiva och säkra affärer.


Inriktning på våra onlineauktioner är Motorcyklar, Snöskotrar och ATV
Fördelarna med onlineauktion är många bl.a att marknaden (tillgång och efterfrågan) bestämmer priset. Säljaren kan känna en trygghet i att priset inte blir lägre än det reservationspris som säljaren och Bikebid kommit överens om, men kan däremot bli högre.

Målsättningen är att affären ska gå snabbt, och att det inte ska ta mer än 2 veckor från det att den första kontakten tas tills dess att objektet är sålt. Säljaren slipper ta bilder, lägga ut annonsen, vara kontaktbar, svara på frågor och ansvara för påfrestande prisförhandlingar.
Köpa och sälja tryggt genom Bikebid är en av våra absolut viktigaste grundidéer.
Vi använder oss kunnigt branschfolk som bedömer och genomför en noggrann kontroll av objekten innan det läggs ut till försäljning.

Vi tar så klart uppdrag både från privatpersoner samt företag.