Säljformular

Köp-Sälj Tryggt

Logga in

3. Manuell. Vinnare kan utses av säljare när som helst om intressant bud lagts. Öppen budgivning(Alla inloggade kan se budhistorik) Auktionen avslutas när säljaren accepterar ett bud.

 

Tips och Tricks

Manuella auktioner har inget reservationspris eftersom att säljaren väljer att acceptera eller inte. För att få veta vad utgångspriset är, skriv in ett bud på 1kr så anges gränsen för minimum.

Om du gett ett bud och får tillbaka ett e-post svar att budet avvisats så är du förstås välkommen att lägga ett nytt bud. Ger inte säljaren någon respons på ditt bud innan kl 20.00 nästkommande vardag så är du inte bunden vid ditt bud längre och kan betraktas som avvisat. Även i detta fall så är du välkommen att lägga ett nytt bud som säljaren eventuellt väljer att acceptera!     

2. Manuell. Vinnare kan utses av säljaren när som helst. Auktionen avslutas i samband med detta. 

 

Tips och Tricks

Manuella auktioner har inget reservationspris eftersom att säljaren väljer att acceptera eller inte. 

Ger inte säljaren någon respons på ditt bud innan kl 20.00 nästkommande vardag så är du inte bunden vid ditt bud längre och kan betraktas som avvisat. Självklart är ni även i detta fall välkomna att lägga ett nytt bud!

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen att kontakta oss:

HL

Håkan Lidgren

Administration m.m.

E-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 090-3484461

 Om BIKEBID.SE

Bakgrund
Efter 20-års erfarenhet i branschen har vi vanan inne att göra affärer med MC, snöskoter och ATV. Vi är övertygade att affärsidén med Bikebid ligger i tiden med att låta marknaden bestämma priset och därmed få snabbare avslut på affärerna. Bikebid erbjuder en tjänst där både säljare och köpare kan gör enkla, effektiva och säkra affärer.


Inriktning på våra onlineauktioner är Motorcyklar, Snöskotrar och ATV
Fördelarna med onlineauktion är många bl.a att marknaden (tillgång och efterfrågan) bestämmer priset. Säljaren kan känna en trygghet i att priset inte blir lägre än det reservationspris som säljaren och Bikebid kommit överens om, men kan däremot bli högre.

Målsättningen är att affären ska gå snabbt, och att det inte ska ta mer än 2 veckor från det att den första kontakten tas tills dess att objektet är sålt. Säljaren slipper ta bilder, lägga ut annonsen, vara kontaktbar, svara på frågor och ansvara för påfrestande prisförhandlingar.
Köpa och sälja tryggt genom Bikebid är en av våra absolut viktigaste grundidéer.
Vi använder oss kunnigt branschfolk som bedömer och genomför en noggrann kontroll av objekten innan det läggs ut till försäljning.

Vi tar så klart uppdrag både från privatpersoner samt företag.

1. Standard: Auktionen avslutas vid sluttiden. En vinnare utses automatiskt om reservationspriset uppnåtts. 

Tips och Tricks

Här blir du automatisk vinnare vid högsta bud om reservationspriset är uppnått. Om flera budgivare är med i budgivningen så var beredd när sluttiden infaller för att ge ett sent bud som förhoppningsvis blir det högsta!

Komihåg att uppdatera din webbläsare kontinuerligt vid sent inlagda bud samt vid förlängda sluttider. Detta för att upptäcka eventuella motbud! 

 

 

 

På ett klientmedelskonto ligger både köparens och säljarens pengar säkra tills affären är avslutat och klar. Banken håller kontot avskilt från företagets egna medel och tillgångar. Detta för att om företaget hamnar i obestånd/konkurs så drabbas inte klienternas inbetalda pengar av detta. Efter att leveransen skett och köparen godkänt objektet så betalas köpesumman minus eventuell provision till säljaren från detta konto.